Trustbuddy

niceline

TrustBuddy Snabblån

TrustBuddy är ett Svenskt företag där medlemmar registrerar sig och erbjuder lån mellan varandra. Detta är den enda aktören som erbjuder snabblån till sina låntagare med pengar som kommer från andra privatpersoner. Detta är ett relativt nytt fenomen som fullkomligt exploderat och kallas P2P (peer to peer) eller person till person lån. TrustBuddys snabblån är väldigt säkra och du ansöker enkelt om ett snabblån på deras hemsida. Behöver du lite extrapengar till helgen eller är det tomt i plånboken innan nästa lön är TrustBuddys snabblån ett bra alternativ då du betalar tillbaka lånet helt gratis inom 14 dagar varje gång. Det är alltså inte bara första snabblånet som är räntefritt utan varje snabblån du tar är räntefritt!

Räntefritt snabblån utan UC

TrustBuddy är erbjuder räntefria snabblån och tar ingen UC. Du behöver därför inte oroa dig för att din ansökan ska påverka din kreditvärdighet. Trustbuddys snabblån betalas ut omgående och om du behöver extra pengar på kontot redan idag är detta ett bra alternativ. Det är gratis att ansöka om lån hos Trustbuddy och det finns inga medlemsavgifter. Om du inte kan betala tillbaka ditt snabblån efter 30 dagar erbjuder TrustBuddy dig möjligheten att förlänga ditt lån för en bråkdel av lånets totala belopp.

Låna från andra privatpersoner

Pengarna du lånar kommer från andra privatpersoner vilket gör TrustBuddys snabblån till en bra deal för både långivare och låntagare. Stora delar av förlängningsavgiften går till långivaren som är en privatperson som erbjuder att låna ut sina pengar till dig.

De är det enda bolaget som är börsnoterat och återfinns på Nasqaq OMX FirstNorth.

Kunder diskuterar deras tjänst flitigt på Flashback och Lånforum.
Villkor för lån
Åldersgräns: 20 år.
Betalningsanmärkningar: Godkänner kunder med betalningsanmärkningar.
Inkomst: Ingen
Svensk medborgare: Ja

Öppettider kundtjänst:
Måndag – Fredag 10.00 – 12.00 och 13.00 – 15.00
Övrig tid nås dom på mail. (Snabba svar)
E-mail: sverige@trustbuddy.com
Telefon: 08-403 03 120

ADRESS
BIBLIOTEKSGATAN 9
111 46 Stockholm
Stockholms län
Org. nr: 556794-5083