mikrolån

niceline

Vad är ett mikrolån?

Mikrolån är synonym med Snabblån eller smslån och syftar till ett mindre lån mellan 1000 till 15 000 kr som man ansöker om genom en enkel ansökningsprocess. Lånen är enkla och snabba att ta och du har oftast pengarna på kontot redan samma dag. Lånen löper under kort tid, oftast 30 dagar, och du kan därefter välja att betala tillbaka lånet eller förlänga återbetalningstiden med ytterligare 30 dagar.
Ett mikrolån är oftast ganska dyrt men många långivare har gratis erbjudanden för förstagångskunder, här hittar du alla gratis erbjudanden.

ERBJUDANDE: KOSTNADSFRITT LÅN FÖR FÖRSTA GÅNGSKUNDER

räntefritt-mikrolån-vivus

Klicka här och ansök

Mikrolån med betalningsanmärkning

Låt inte en betalningsanmärkning hindra dig från att få lite extra pengar på kontot. Mikrolån kan man i många fall få även fast man har betalningsanmärkningar. Vi har sammanställt en lista med alla mikrolån företag som erbjuder dig, som har betalningsanmärkningar, lån. Du hittar listan på alla mikrolån som du kan ta trotts betalningsanmärkningar här.

Varför ska jag ta en mikrolån?

Många gånger kan man ha ont om pengar någon eller några veckor innan nästa lön kommer. Då är ett mikrolån ett perfekt sätt att få lite extra pengar på kontot. Om du hamnar i en sådan situation varje månad så är TrustBuddy ett väldigt bra lån. How TrustBuddy kan du låna helt gratis i 14 dagar, lånet kostar ingenting att återbetala om du återbetalar det inom 14 dagar från det att du ansökt om det. Detta kan du göra med varje lån du tar. Så du kan med hjälp av TrustBuddys lån få extra pengar på kontot så du klarar dig fram till nästa lön utan att behöva betala några kostnader för lånet. Det är helt gratis att registrera sig och ansöka om ett mikrolån från TrustBuddy.

ERBJUDANDE: KOSTANDSFRITT LÅN i 14 DAGAR

14dagar-kostnadsfritt-mikrolån-trustbuddy

Klicka här och ansök

Mikrolån utan säkerhet

Ett mikrolån kan du ansöka om utan säkerhet. Det enda du behöver göra är att ansöka om lånet och bli godkänd utifrån varje företags kreditprocesser. Alla företag har olika kreditprocesser så om du blir nekad hos en aktör kan du ansöka om ett mikrolån utan säkerhet från en annan aktör och bli godkänd.

Mikrolån utan UC

Dom flesta tar ingen UC på dig. Så du kan ansöka om lån hos flera aktörer utan att det påverkar din kreditvärdighet och banken kommer aldrig få reda på det. Här hittar du en lista på alla mikrolån företag så du själv kan välja vilket företag som du tycker passar dig bäst.