Låna med betalningsanmärkning

niceline
...

Godkänner betalningsanmärkning

Ansök

lånbutiken

Godkänner betalningsanmärkning

Ansök

trustbuddy

Godkänner betalningsanmärkning

Ansök

lånbutiken

Godkänner betalningsanmärkning

Ansök

Har du en betalningsanmärkning? Lugn, du kan fortfarande bli godkänd för ett snabblån eller smslån. Många av företagen som erbjuder snabblån och smslån bryr sig inte om betalningsanmärkningar. Det som är fingerregeln är att man inte får ha aktiva skulder hos kronofogden men allt annat är ok.

Låt inte en betalningsanmärkning sätta käppar i hjulen för dig. Låntopplistan hjälper dig att hitta dom snabblån företagen som erbjuder dig lån. Det kostar inget att söka så testa dig fram tills du hittar en aktör som du känner dig nöjd med.

Vilka långivare erbjuder snabblån med betalningsanmärkning

Vi har listat alla långivare som erbjuder snabblån trots betalningsanmärkning. Testa att söka lån hos Ferratum, vivus, Onea, Easykredit, Trustbuddy och Cash2you. Företagen har inget sammankopplat system så du kan söka snabblån hos flera av dom och få fler lån. Om en aktör inte ger dig lån kan du alltid söka hos en annan och bli godkänd.

Vad är en betalningsanmärkning

En betalningsanmärkning får man om man inte betalar sina lån. Det krävs dock att man måste strunta i sina lån relativt länge innan man får en betalningsanmärkning. Först skickar snabblån företaget påminnelser till dig, därefter skickas lånet vidare till inkasso som kommer höra av sig för att lägga upp en avbetalningsplan. Betalar man fortfarande inte sitt lån skickar dom ärendet vidare till kronofogden och först då uppstår en betalningsanmärkning.

När ditt ärende ligger hos kronofogden har du ett aktivt skuldsaldo där, så fort du återbetalar skulden så har du ingen skuld till kronofogden och du kan ansöka om ett nytt snabblån även fast du har en betalningsanmärkning.

Låntopplistan rekommenderar att du alltid sköter dina återbetalningar för att slippa att din kreditvärdighet påverkas.